evzmonden.ro Web analytics

ANDRA, declarație șoc! Ce se întâmplă la ROMÂNII AU TALENT

ANDRA, declarație șoc! Ce se întâmplă la ROMÂNII AU TALENT
ANDRA, declarație șoc! Ce se întâmplă la ROMÂNII AU TALENT

Pentru Andra, viaţă la „Românii au talent” a devenit plină de surprize. Cu nouă structura a juriului – cântăreața, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu şi Florin Călinescu – concurenții încearcă să-și găsească aliați, iar Andra a povestit că, fiind cea mai blândă dintre jurați primește sute de mesaje de la susținătorii celor înscriși în concurs. Mai mult, simpatică cântăreaţă dezvăluie într-un interviu pentru EVZ că încearcă să calmeze spiritele la filmări.

Pro TV va da în curând startul celui mai urmărit show de divertisment, iar Andra vrea să ne introducă în atmosferă.

– EVZ: Cum e la Românii au talent cu doi colegi temperamentali (Mihaela Rădulescu și Florin Călinescu – n.r.)?

– Andra: Atmosfera se vede din orice unghi. Prin firea lucrurilor, nu ascundem nimic, suntem aceiaşi oameni, şi în faţă camerelor şi în culise. Eu încerc să calmez spiritele, dacă este cazul. Înainte de preselecţii mă trezesc cu sute de mesaje private pe Facebook, mesaje în care concurenţii sau rudele lor îmi spun, pe larg, poveşti de viaţă şi mă roagă să fiu indulgentă cu respectivul candidat la celebritate.

– Cu noua structură a juriului, cine este cel mai blând jurat?

– Păi, cum spuneam, cred că eu sunt cel mai blând jurat, ha, ha! Mii de concurenţi au venit la preselecţii, din fiecare colţ al ţării, iar asta înseamnă că poţi găsi ceva interesant la fiecare dintre cei care ajung pe scenă.

– Cum ți s-au părut concurenții din actualul sezon?

S-a mai întâmplat să-ți sară inima din piept? – Am ajuns la concluzia că şi în acest sezon publicul va fi martorul unor reprezentaţii incredibile. Desigur, vom difuza şi imagini de la preselecţii, unde vin şi mulţi oameni care cred că din orice se poate face show de calitate. Oricum, zilele preselecţiilor au fost extrem de palpitante, am trecut de la frumos la caraghios, de la emoţiile frumoase la emoţiile de care te poţi lipsi… Vă garantez un sezon aprins din toate punctele de vedere.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]