evzmonden.ro Web analytics

Incredibil, zvonurile au fost adevărate! Cum a avut curaj Anca Serea să facă asta

Incredibil, zvonurile au fost adevărate! Cum a avut curaj Anca Serea să facă asta
Incredibil, zvonurile au fost adevărate! Cum a avut curaj Anca Serea să facă asta

În urmă cu șase luni se zvonea că Anca Serea ar fi însărcinată, iar acum prezentatoarea se pregăteşte pentru momentul în care va fi mamă pntru a cincea oară!

La 35 de ani, Anca este fericită că va aduce pe lume încă un copil . Ca și la celelalte sarcini, Anca a preferat discreția. Însărcinată în 7 luni, vedeta TV se simte bine și arată excelent. “Probabil va fi băiețel! Îmi mai doream un copil! Sunt tare nerăbdătoare și mă bucur de fiecare zi. Mama și Adi știau, iar copiii au aflat din a doua lună că vor mai avea un frățior”, a declarat, pentru Libertatea, Anca Serea.

După 4 ani, Anca Serea și Adrian Sînă au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. Cuplul și-a dorit întodeauna o familie numeroasă. “Sunt binecuvântată și recunoscătoare pentru tot ce trăiesc. Îmi doresc să avem un prunc sănătos. Suntem tare fericiți pentru tot ce avem. Am o sarcină ușoara. Copiii sunt nerăbdători să-și vadă surioara sau frățiorul. Nu s-a schimbat nimic în ceea ce privește activitatea mea. Sunt plină de energie și bucurie sufletească. Am achiziționat ceva hăinuțe și accesorii, toate în culori neutre. Suntem puțin încurcați cu amenajările legate de cameră, dar când vom ști sexul precis, vom face și alte lucruri”, a spus Anca Serea în exclusivitate pentru libertatea.ro.

Vedeta Prima TV mai are doi copii, David și Sarah din relația anterioară și alți doi, Noah și Ava Stephanie cu Adrin Sînă.

anca-serea

anca

Sursa foto: Facebook

Tags: ,

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]