evzmonden.ro Web analytics

Anca Pandrea: “Iura spune că mai am de trăit”!

Anca Pandrea: “Iura spune că mai am de trăit”!
Anca Pandrea: “Iura spune că mai am de trăit”!

Anca Pandrea (70 de ani) și-a serbat ziua de naștere la mormântul regretatului Iurie Darie. Actrița a sărbătorit cu tort și șampanie.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru www.ziarulring.ro, Anca a povestit că a primit mesaj de la legendarul actor Iurie Darie, care a murit în noiembrie 2012, care i-a spus că mai are mulți ani de viață înainte.

„Nu mi-e ruşine cu vârsta pe care o am… Dacă aş spune că am 50 de ani, lumea ar zice: «Săraca, cât de rău arată!». Prefer ca oamenii să mă privească şi să spună: «Uite cât de bine arată, nici măcar nu-şi arată vârsta!». Nu ştiu dacă voi apuca 100 de ani, dar Iura spune că mai am de trăit. Vorbim în fiecare noapte şi dacă înainte să plece dincolo era blând şi nu mă critica niciodată, acum mă mai ceartă din când în când şi are dreptate să o facă”, a mărturisit actrița.

„Da, mă descurc destul de greu cu pensia, n-am mulţi bani… Dar şi dacă aş avea, ce să fac cu ei?! Îl pot readuce la viaţă pe Iura? Nu! Atunci n-am nevoie de mai mulţi bani! Mă descurc, am prieteni şi sunt sigură că nu voi ajunge să mănânc de prin canale. Voi merge la fiecare dintre ei câte o zi şi tot nu voi muri de foame”, a încheiat Anca.

Tags: , ,

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]