evzmonden.ro Web analytics

Anca Pandrea a ajuns la spital. Uite ce a păţit

Anca Pandrea a ajuns la spital. Uite ce a păţit
Anca Pandrea a ajuns la spital. Uite ce a păţit

Anca Pandrea (69 de ani) a ajuns de urgență la spital din cauza problemelor cu inima, văduva lui Iurie Darie suferă de insuficienţă cardiacă şi respiratărie.

Actriţa Anca Pandrea suferă de insuficienţă cardiacă şi respiratărie. Din cauza problemelor de sănătate a mers de urgență la spital, iar medicii i-au acordat imediat primul ajutor pentru a stabiliza. În condiţiile în care are mai multe probleme de sănătate, actrița nu-şi doreşte internarea în spital.

Mi-au pus o perfuzie cu miofilin, pentru inimă. Eu sufăr de insuficienţă cardiacă şi respiratorie. Şi dacă vor dori să mă interneze, aş prefera să nu mai stau în spital. Nu ştiu ce mi-a făcut rău în această perioadă, pentru că eu n-am ieşit deloc în frig. Am stat doar în casă. N-am făcut nici măcar câţiva paşi în curte să dau de mâncare la câini sau să-i plimb.

 M-a ajutat o prietenă cu toate treburile. Starea de rău o am de cel puţin o săptămână, dar am zis că tot îmi trece. Noaptea trecută m-am trezit iarăşi la ora 1.30 şi până la 3.30 n-am putut să dorm. Mă trezesc din somn pentru că îmi bate foarte tare inima, am palpitaţii şi nu pot să mai respir, am senzaţia că mă sufoc. În plus, nici nu mă mai pot ţine pe picioare”, a declarat Anca Pandrea pentru ziarulring.ro.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • DRaga Anca , Cred ca problema ta este,, de natura psiho- decat organica de inima , Trateaza-ti mai intai ,,sufletul , si apoi va fi bine si cu inima ta,, Multa sanatateeee,,

[wysija_form id="7"]