evzmonden.ro Web analytics

An dificil pentru SIMONA HALEP. “Face numai ce vrea ea!”, avertizează NUMEROLOGII

Simona Halep of Romania celebrates after she beat Caroline Wozniacki of Denmark in a semi final match of the Dubai Duty Free Tennis Championships in Dubai, United Arab Emirates, Friday, Feb. 20, 2015. (AP Photo/Kamran Jebreili)
An dificil pentru SIMONA HALEP. "Face numai ce vrea ea!", avertizează NUMEROLOGII

După toate evenimentele dificile petrecute în ultimul timp în viaţa Simonei Halep, cunoscutul numerolog MILENA FARCAS a analizat pentru EVZ Monden care sunt caracteristicile, talentele, motivatiile si drumul in viata pentru celebra sportivă.

milena farcas

Simona Halep data nașterii: 27 septembrie 1991

Cifra destin-2 din 1 și 1; cifra zilei de naștere- 9; cifra numelui complet- 5, cifra personalității 7

“E bine de știut, pentru toți, că Simona Halep va face mereu doar cum va dori ea. Uneori distantă, alteori îngrozitor de ermetică și de neînțeles, are nevoie de clipele ei de singurătate pentru a se regăsi, pentru a se remonta, pentru a discuta serios și sincer ea cu sine. Misterioasă și perfecționistă, intuitivă și deosebit de îndărătnică, Simona va ocoli cu diplomație sfaturile oricui- are o cifră a personalității 7. Altcumva prietenoasă, poate lucra bine într-o echipă, în care totul este clar: ea este șefa, ea decide ce se va întâmpla și cum, dacă va juca și cu cine, cât se va antrena și care va fi antrenorul său. Antrenorul va trebui să fie partenerul ce o va asculta și urma răbdător, este cel care va îndeplini rolul pe care Simona îl va decide.. Simona știe mereu ce își dorește, ce nu va face în ruptul capului, pe cine iubește și pe cine nu va suporta în veci. Îi poate lăsa pe alții să se laude cu realizările sale dar nu va accepta ca altcineva să-i coordoneze viața. Energică și hotărâtă, uneori agresivă nu-i place calitatea de spectator, preferă să acționeze. Nu-i place ca deciziile să-i fie dicutate ori schimbate de altcineva. Ușor timidă, răbdarea se joacă adeseori cu nervii ei. Uneori ia decizii pe loc, alteori așteptă momentul potrivit prea mult- cifra destinului 2 din 1 și 1. Cu siguranță comportamentul îi este adaptabil iar stresul nu este o problemă pentru ea- cifra numelui complet 5. Își dorește stabilitate, siguranță- cifra vocalelor 4. Ceilalți o percep ca pe un adevărat lider, și nu greșesc- cifra consoanelor 1. E drept că are suflet bun, că poate fi teatrală, talentată, generoasă, romantică și va purta mereu pe ai săi umeri povara grijilor întregii lumi- cifra zilei de naștere 9.

UN AN MAI DUR

Anul 2016 are o vibrație 9 pentru ea. Este un an mai dificil, încărcat de griji, de emoții de tot felul. Un an în care va suferi mai mult. În acest an se va îndepărta de unii, va rupe relații cu alții, va renunța la colaborări. Va duce însă până la capăt proiecte începute și încă nefinalizate. Este un an mai dur în care este mai vulnerabilă fizic și psihic. Riscul accidentărilor este crescut. Din fericire are cifra zilei de naștere 9, adică este ferită de nenorociri, este ferită de efectele negative urâte și grele ale acestei vibrații 9 care prevede încheierea unei etape.

Se află, din punct de vedere numerologic, într-o perioadă a cărei vibrație este tot 9. Doar că, spre norocul nostru, al tuturor celor ce o admirăm pe Simona, provocarea acestei perioade este 0. Adică nimic nu o va împiedica pe întreg parcursul perioadei ce va dura până la împlinirea vârstei de 27 ani, să-și îndeplinească planurile. Există și o anumită vulnerabilitate a sportivei noastre: are o problemă legată de manifestarea autorității celorlalți asupra sa. Nu suportă șefii- cifra de tensiune 1. E drept că iese din necazuri cu diplomație și că în situațiile limită (și doar atunci) are capacitatea de a urma sfaturile primite- caracteristica ascunsă 2.

OPERAŢIA, PREFERABIL ÎN MARTIE

Luna ianuarie din acest an are o vibrație 1 pentru ea: este mai ambițioasă, mai energică și tot mai independentă. Luna februarie, este o lună bună pentru ea, mai ales că are cifra destinului 2. O lună presărată însă cu oscilații ale stărilor de bine/rău atât fizice cât și psihice.

FedCup se va desfășura în zilele de 6 și 7 februarie. Ziua de 6 este una bună pentru ea, se luptă, se ambiționează, nu acceptă eșecul. Pe 7 februarie suferă mai mult, resimte mai acut problemele de sănătate, va avea nevoie de mai multă stăpânire de sine. Ziua aceasta pentru ea se caracterizează prin finaluri neașteptate. O zi emoțională și dramatică. Mi-ar fi plăcut ca vibrația acestor zile să fi fost 3- noroc ori 4 care ar fi însemnat organizare, disciplină, pragmatism. Ar fi fost mai ușor pentru ea să câștige.

În ceea ce privește viitoarea operație, ideal ar fi să evite luna februarie și să aștepte luna martie. Dar dacă este musai, ar fi bine dacă ar ocoli zilele de 7, 9, 16, 27 februarie pentru efectuarea intervenției chirurgicale.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

[wysija_form id="7"]