evzmonden.ro Web analytics

Alina Vidican vrea să-și ștearga tatuajele cu Borcea, dar medicul i-a zis ca e aproape imposibil!

Alina Vidican vrea să-și ștearga tatuajele cu Borcea, dar medicul i-a zis ca e aproape imposibil!
Alina Vidican vrea să-și ștearga tatuajele cu Borcea, dar medicul i-a zis ca e aproape imposibil!

Vrea să-l dea uitării pe fostul soț, acționarul de la Dinamo în prezent încarcerat, dar nu poate. Pentru că de fiecare dată când se uită în oglindă, Alina ba îi vede chipul lui Borcea – pe care îl are tatuat pe spate, ba îi vede numele atunci când îi este descoperită mâna.

alina-nume-borcea tatuaj-cristi-borcea

Partea cea mai tristă este că niciun tatuator nu poate face minuni, cel puțin nu în cazul desenului cu chipul vesel a lui Cristian Borcea, doarece e imens (are în jur de 40 cm), iar un cover (un tatuaj care să-l acopere) ar fi de minimum 3 ori dimensiunea celui actual.

alina-borcea-tatuaj-2

Cat despre o intervenție de scoatere cu laser, DJ Vanda – proprietară de salon de tatuaje – a explicat că negrul si roșu se scot cel mai greu. Medicii dermatologi spun că e imposibil să scoți cu laser un tatuaj atât de mare fără să rămâi cu cicatrici inestetice.

Asadar, e foarte probabil ca Alina sa rămână toată viața cu amintirea lui Borcea pe piele, cât și cu regretul că a ales să-și facă aceste tatuaje.

Alte vedete care au făcut aceeași greșeală:

Adelina Pestrițu

Frumoasa bruneta și-a acoperit tatuajul de pe mână, cu numele lui Liviu Vârciu, după divorț. Acum are pe încheietură un model stilizat de fluture.

adelina-tatuaj-liviu adelina-tatuaj-nou

Alex Velea

Artistul a avut un tatuaj aproape la fel de mare ca al Alinei, cu chipul fostei sale soții. Alex Velea a ales, după ce s-a cuplat cu Antonia, să o acopere pe fosta doamnă Velea cu un alt desen. Între timp, ”Yamasha” și-a tatuat și chipul Antoniei, tot pe braț, dar într-un loc mai vizibil.

velea-tatuaj-fosta-sotie velea_tatuaj_antonia


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]