evzmonden.ro Web analytics

Adio, Cindy! Modelul anilor ’80 renunță definitiv la modelling!

Adio, Cindy! Modelul anilor ’80 renunță definitiv la modelling!
Adio, Cindy! Modelul anilor '80 renunță definitiv la modelling!

Cindy Crawford, cele mai cunoscute top-modele ale anilor `80 și `90,  renunță definitiv la modelling.

Pe 20 februarie, Cindy Crawford va împlini vârsta de 50 de ani, iar după împlinirea acestei vârste va renunța definitiv la modelling, dar nu va renunța să facă fotografii.

„ Nu pot să continui să mă reinventez. Sunt convinsă că voi mai face fotografii încă 10 de ani de acum înainte, însă nu voi mai poza ca model. Am terminat cu asta”, a declarat  Cindy pentru revista Rhapsody.

Potrivit cinemagia.ro, Cindy Crawford s-a nascut pe 20 februarie 1966 in DeKalb, Ilinois, SUA.  La 16 ani a fost descoperita de catre un fotograf. După ce absolvit liceulu a început sa lucreze ca model, apoi a pozat pentru fotograful Viktor Skrebneski in Chicago, Cindy s-a mutat in Manhattan in 1986.
În cursul anilor ’80 si ’90, Crawford a fost una dintre cel mai bine cotate supermodele americane. A avut numeroase aparitii in reviste celebre precum: Vogue, W, People, Elle, Cosmopolitan sau Allure. Cindy a mai aparut in diverse reclame si spoturi TV, precum si in cateva filme si seriale.
Intre 1991 si 1995, modelul a fost casatorita cu celebrul actor Richard Gere. In 1998 s-a casatorit cu Rande Gerber si a dat nastere la doi copii, Presley Walker, nascut pe 2 iulie 1999 si Kaia Jordan, nascuta pe 3 septembrie 2001.
În 2000, Cindy Crawford a renuntat la modeling, iar  în 2005 a creat o linie de produse de infrumusetare alaturi de doctorul Jean Louis Sebagh.

cindy 5 cindy 4 cindy 3 cindy 2 Cindy 1 cindy 6


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]