evzmonden.ro Web analytics

ADEVĂRUL despre RONA HARTNER. Cum a ajuns „AMANTA PRESEDINTELUI” și de ce s-a împăcat cu Vadim Tudor, inamicul din 1999

ADEVĂRUL despre RONA HARTNER. Cum a ajuns „AMANTA PRESEDINTELUI” și de ce s-a împăcat cu Vadim Tudor, inamicul din 1999
ADEVĂRUL despre RONA HARTNER. Cum a ajuns „AMANTA PRESEDINTELUI” și de ce s-a împăcat cu Vadim Tudor, inamicul din 1999

Cu toate acestea, când spui Rona Hartner, în România, te gândești involuntar la protagonista asa-zisei idile cu fostul președinte Emil Constantinescu. „Asta e practic pata neagră, care a umbrit cariera mea”, spune Rona Hartner. „Am fost cea care a lansat moda scandalurilor. În 1999, niciun scandal nu prindea așa la public. Ediția cu mine și Vadim Tudor din emisiunea „Marius Tucă Show” a avut rating-record: 44%. Ratingul acela a inspirat multă lume să se lanseze în scandaluri. Atunci am plecat în Franța, jumulită de scandalul inventat de cea mai bună prietenă a mea. M-am împăcat cu Vadim, culmea, chiar anul trecut, în Săptămâna Mare. Am luat avionul împreună, am vorbit și mi-a oferit câteva cărți. Mi-a vorbit ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Practic, amândoi am fost păcăliți în acest scandal”, a povestit Rona Hartner, pentru EVZ.

Artista a dezvăluit că prietena ei a luat bani de la liderul PRM pentru „jurnalul” inventat, dar când acesta a aflat că a fost tras pe sfoară a constrâns-o să-i dea înapoi. „L-a manipulat pe Vadim și i-a vândut un fals jurnal intim. I-a luat mulți bani, dar când s-a aflat adevărul a trebuit să-i dea înapoi. Vadim a pus pe ea o cățea, pe care o numise Rona, un lup, și i-a spus „Dă tu frumușel banii înapoi, că m-ai păcălit și m-ai băgat într-un mare rahat”, povestește artista, care a aflat amănuntele după mulți ani.

Rona și-a amintit că atunci au fost regizori care au vrut să profite de publicitate și i-au propus să facă câteva filme. Nu a fost însă tentată. În ceea ce-l privește pe fostul președinte, „Emil Constantinescu nu a avut nicio reacție”, dezvăluie Hartner. „Mi s-a sugerat să nu apar la televizor și să las tot scandalul să dispară, ca și cum nu era nimic. Le-am spus „Cum nu e nimic? E vorba despre imaginea mea”, povestește Rona. M-am dus în emisiunea lui Diaconescu, din 9 ianuarie 1999 și am venit și cu premiile. Am demonstrat că în perioada despre care se vorbea, eram în străinătate. Apoi, pe 11 ianuarie, m-am întâlnit cu Vadim față-n față. Așa s-a lansat scandalul în România”.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]