evzmonden.ro Web analytics

ADEVARUL despre RELATIA Madalinei Ghenea. Apropiatii au spus TOT: „Madalina mi-a spus plangand…”

ADEVARUL despre RELATIA Madalinei Ghenea. Apropiatii au spus TOT: „Madalina mi-a spus plangand…”
ADEVARUL despre RELATIA Madalinei Ghenea. Apropiatii au spus TOT: "Madalina mi-a spus plangand..."

Madalina Ghenea a fost enervata la culme in momentul in care a a vazut stirile care anuntau despartirea dintre ea si Matei Stratan. Recent, apropiati ai cuplului au dezvaluit situatia reala dintre cei doi. 

Apropiatii frumoasei actrite au declarat pentru Antena Stars ca cei doi logodnici nu sunt despartiti, ba chiar sunt mai fericiti ca niciodata si se intalnesc zilnic. Totusi, acestia au declarat si faptul ca Madalina si Matei nu ar locui impreuna.

„Mădălina mi-a spus plângând că nu înţelege ce se întâmplă şi să nu cred ce se aude. Nu ştie cine îi vrea răul, deşi ar fi oameni apropiaţi care nu sunt încântaţi”.

„Cu socrii are o relaţie normala, chiar azi s-a văzut cu mama lui Matei. Nu este necesar să stea la Snagov sau în mansarda lor, iar asta nu înseamnă că nu stau împreună”.

„Mădălina nu a mai postat fotografii alături de Matei Stratan deoarece agenţii ei din străinătate i-au recoandat să se folosească de imaginea ei, selfie-uri, nu neapărat de lucruri de familie.” , au spus diverse surse pentru Agentia Vip.

Madalina Ghenea a simtit nevoia sa aduca lamuriri clare asupra situatiei si a precizat ca intreaga ei viata va lupta pentru fetita ei si a lui Matei.

„S-a spus că mi-aș fi lăsat pentru un moment bebelușul în grija altor persoane, urmărind să petrec timp de una singură în străinatate.
Această insinuare extrem de gravă este contrară adevărului. Copilul meu a crescut în permanență sub supravegherea mea directă, cu ajutorul mamei mele. Mi-am dedicat întreaga atenție și pricepere în sprijinul creșterii fiicei mele și nu pot nici măcar concepe ideea de a abandona supravegherea ei în favoarea altor persoane. De asemenea, nu am plecat nici în Italia, nici altundeva în străinatate, copilul meu aflându-se sub supravegherea mea în casa mea.
Am vegheat mereu asupra copilului meu, nu l-am lăsat niciodată cu o terță persoană și nu pot accepta ca o astfel de calomnie să fie rostită la adresa mea.
Mădălina Ghenea.”, a scris Madalina pe pagina ei de socializare.

Sursa: Spynews.ro

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]