evzmonden.ro Web analytics

ADEVĂRUL DESPRE ANTONIA! Ce poreclă avea în liceu și cum mergea cântăreața la PARTY

ADEVĂRUL DESPRE ANTONIA! Ce poreclă avea în liceu și cum mergea cântăreața la PARTY
ADEVĂRUL DESPRE ANTONIA! Ce poreclă avea în liceu și cum mergea cântăreața la PARTY

Andreea Esca a reusit o premiera emotionanta in emisiunea de la Europa FM: a adus-o pe mama Antoniei in în direct, spre surpriza absoluta a iubitei lui Velea care era invitata in “La Radio cu Andreea Esca”.

Denisa, mama Antoniei, a povestit intamplari amuzante din adolescenta cantaretei cand, pentru ca stateau in Los Angeles, ii era frica sa o lase la petreceri.
“A venit si mi-a spus “lasa-ma sa merg la party”, dar eu pentru ca eram ingrijorata de unde ar fi putut ajunge, am incercat sa nu se duca si i-am spus “nu te duci sau mergi cu mine”. Cum ea isi dorea foarte mult sa danseze a zis “whatever, hai cu mine”. Era cunoscuta in tot liceul drept fata care merge cu mama la party-uri”, a povestit mama Antoniei in emisiunea “La radio cu Andreea Esca” de la Europa FM.
andreea esca antonia mama antoniei(1)
Antonia a fost foarte emotionata pe parcursul intregii emisiuni pentru ca i-a putut asculta nu doar pe ambii parinti ci si pe Maya, fetita ei care acum sta in Italia, dar si pe Alex Velea, actualul ei partener de viata si tatal lui Dominic, cel de-al doilea copil al artistei.
Andreea Esca a intervievat-o prin telefon pe Gulia Huidu, cea mai buna prietena a Antoniei, si asa a aflat toata lumea ca artista face niste prajituri extraordinare
“Spune ea ca nu gateste, dar face niste prajituri, niste torturi extraordinare”, i-a marturisit Andreei Giulia Huidu.
“Prajituri cu creme albe, mai light si mai dulci”, a completat Antonia care a recunoscut ca nu e fan ciocolata.
Giulia a povestit si despre prietenia ei cu Antonia care, spune ambele artiste, nu are legatura cu faptul ca amandoua sunt mame.”E un fel de sora mea mai mica, pe care n-am avut-o. Ne dam sfaturi una alteia, si eu ei, si ea mie. Am invatat de la ea sa mai copilaresc si mi-a dat din relaxarea ei.”


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]