evzmonden.ro Web analytics

Adevăratul MOTIV al plecării lui Mădălin Ionescu de la WOW Biz! EXCLUSIV

Adevăratul MOTIV al plecării lui Mădălin Ionescu de la WOW Biz! EXCLUSIV
Adevăratul MOTIV al plecării lui Mădălin Ionescu de la WOW Biz! EXCLUSIV

Mădălin Ionescu a făcut marele anunţ astăzi: se retrage din platoul emisiunii WOW biz, dedicându-se total vieţii de familie. Cel puţin pentru o perioadă.

“Plec, dragii mei ! In urma cu aproximativ o luna am anunțat managementul Kanal D ca pentru mine urmează, fie si temporar, un alt drum ! Voi pleca in concediu incepand din 10 iunie, un pic mai devreme decat colegii mei , pentru ca vreau ca in aceasta perioada sa ma dedic cu totul familiei. Nu e usor sa cresti trei copii, iar Cristina are nevoie de sprijinul meu total pentru a o ingriji, in cele mai bune conditii, si pe Petra.
Dupa o perioada de câteva luni sau poate mai mult, imi voi relua din plin activitatea profesională din domeniu!
Pentru toate reușitele uluitoare de pana acum, care au consacrat “Wowbiz ” ca lider al emisiunilor de seara, mulțumesc publicului meu extraordinar si echipei! Mulțumesc, de asemenea, conducerii stației pentru colaborarea fructuoasa din acești ani! P.S. Practic …editia de maine (8 Iunie ) va fi ultima cu mine in calitate de prezentator Wowbiz !”, a scris Mădălin Ionescu pe contul său de Facebook.

Adevărul din spatele acestei demisii este ceva mai complex. Surse apropiate prezentatorului susţin că Mădălin se simţea din ce în ce mai rău în ultima vreme, din cauza oboselii şi a programului de noapte. Practic, prezentatorul doarme doar ziua, de mai bine de patru ani, iar acest program  i-a şubrezit sănătatea atât de tare încât şi analizele medicale i-au ieşit destul de prost.

Cea care a pus piciorul în prag a fost chiar soţia lui, Cristina Şişcanu Ionescu, care de curând i-a dăruit lui Mădălin cel de-al treilea copil, o fetiţă superbă pe nume Petra. Ea l-a convins pe prezentator să ia o pauză lungă de la televiziune şi să se ocupe de lucrurile cu adevărat importante într-o familie.

În trecut, Cristina a suferit cel puţin un episod sever de depresie, despre care a povestit chiar ea în emisiunea prezentată de şoţul ei, iar acum este puternic încercată de o nouă depresie postpartum, care poate fi o condiţie medicală foarte serioasă, cu consecinţe grave.

Mai mult, Cristina a pornit câteva afaceri mici de care nu se mai poate ocupa acum, iar ajutorul soţului ar face ca ele să nu dispară.

 

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

3 Comentarii

[wysija_form id="7"]