evzmonden.ro Web analytics

Adelina Pestrițu: „Nu voi dispărea din lumina reflectoarelor”!

Adelina Pestrițu: „Nu voi dispărea din lumina reflectoarelor”!
Adelina Pestrițu: "Nu voi dispărea din lumina reflectoarelor"!

Adelina Pestrițu, fosta prezentatoare WOWbiz a vorbit despre motivele plecării ei de la Kanal D, dar și ce-și propune să facă în 2016. 

”Schimbările din viața unui om sunt binevenite indiferent de moment. Am avut o colaborare frumoasă și de durată cu trustul Kanal D, fapt pentru care le voi ramane recunoscatoare în permanență. Motivele din spatele acestei „mutări” sunt confidențiale și vor rămâne ca atare”, a declarat Adelina, potrivit tinepasul.com.

Ea spune însă că va reveni cu siguranță pe micile ecrane, după scurta vacanță pe care o petrece acum. ”Nu voi dispărea din lumina reflectoarelor pentru că n-am nici un motiv să o fac. Momentan, sunt într-o scurtă perioadă în care îmi doresc să mă ocup mai mult de mine, de sănătatea și familia mea, după care voi reveni pe micul ecran”, a spus bruneta.

Până atunci vedeta își reâncarcă bateriile: ”Ma trezesc dimineața la 9:00, îmi beau cafeaua alături de iubitul meu și de căței, timp în care dau telefoane oamenilor dragi mie să văd ce fac. Mâcăm micul-dejun, scoatem cățeii afară, apoi ne punem un film. Gătim, ne întâlnim cu prietenii și mergem la shopping sau ne relaxăm la spa. În cazul nostru, o zi diferă de cealaltă. Evităm să ne facem un program fix pentru că nu reușim să ne ținem de el”.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]