evzmonden.ro Web analytics

Acesta este salariul lui Tudor Chirilă! Câte zerouri are…

Acesta este salariul lui Tudor Chirilă! Câte zerouri are…
Acesta este salariul lui Tudor Chirilă! Câte zerouri are…

Tudor Chirilă, actor şi cântăreţ, a dezvaluit recent in presa care este salariul lui ca actor, la Teatrul de Comedie, nunantand faptul ca artistii traiesc foarte prost.
Chirila declara ca are un venit lunar de 1.800 de lei la teatru, insa, artistul a fost de doua ori pana acum antrenor la „Vocea Romaniei”, unde, cu siguranta a castigat foarte bine, mai ales ca trofeul a fost doua sezoane la rand din echipa lui…

Tudor Chirilă a acceptat sa faca parte din echipa show-ului de talente pentru ca ii respecta pe ceilalti jurati – Loredana, Smiley si Moga – si apreciaza formatul emisiunii dar, conform unor surse, si gratie ofertei financiare de nerefuzat.

tudor_chirila_facebook_64608800
„Tudor Chirila era singurul artist care se ridica la standardele producatorilor de la «Vocea Romaniei». Acesta are o cariera solida in spate, iar piesele lansate de el au fost adevarate imnuri. Asa ca, se aude ca noul jurat ar fi incasat in jur de 50.000 de euro pentru urmatorul sezon al emisiunii”, declarau cu doi ani in urma surse din interiorul unei televiziuni pentru presa tablida .


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

[wysija_form id="7"]