evzmonden.ro Web analytics

ȘOC! Adelina Pestrițu nu a mai apărut la WOWbiz

ȘOC! Adelina Pestrițu nu a mai apărut la WOWbiz
ȘOC! Adelina Pestrițu nu a mai apărut la WOWbiz
Update, ora 12.00: Contactat de EVZ, Kanal D nu a făcut nici un comentariu. Revenim în scurt timp cu amănunte!
Adelina Pestrițu împreună cu Madalin Ionescu prezentau emisiunea WOWbiz. Aseară emisiunea de la Kanal D a fost prezentată doar de Mădălin Ionescu.
Fosta soție a lui Vârciu a fost scoasă din emisiunea de tip tabloid, difuzată în fiecare seară, de luni până joi, de Kanal D.  Aseara, emisiunea afost prezentată doar de Madalin Ionescu, care a încercat să motiveze absența colegei sale, Adelina: “Mă veți întreba de ce sunt singur. Culmea, nu vă pot răspunde”. Totodată, în cursul emisiunii, bruneta era extrem de activă pe Facebook.

Fanii i-au cerut imediat explicații vedetei: “De ce îți este așa greu sa le răspunzi fanilor. Și noi facem sacrificii ca de exemplu timpul pe care îl alocam pt tine. Ar trebui și tu să ne spui ce se întamplă în legatura cu wowbizul pt că eu cred că avem acest drept. Multumesc.”

Adelina a răspuns: Va iubesc pe toti!

Strategie de marketing?

Este foarte posibil ca absenta Adelinei din emisiune sa se datoreze si unui “complot” intre PR-ul Kanal D si vedeta TV. Astfel, pentru a atrage audienta, cele doua parti au pus la cale “disparitia” moderatoarei TV de pe micul ecran pentru o zi. Contactati telefonic, oficialii Kanal D nu au negat zvonul ca Adelina nu va mai prezenta emisiunea.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]