evzmonden.ro Web analytics

Si Lore face “balamuc” prin strainatate!

Si Lore face “balamuc” prin strainatate!
Si Lore face "balamuc" prin strainatate!

Începutul de an o va aduce pe Loredana la Londra. Concertul va avea loc la The Alice Pub pe 18 februarie 2017, iar sexy-jurată de la Vocea României vine să îi încânte pe românii stabiliţi în Marea Britanie cu un concert ce se anunţă incediar.

Concert LOREDANA – Reveria pe 25 octombrie 2014

Show-ul va avea loc după ora 23.30, dar oaspeţii sunt rugaţi să vină de la ora 21.00 pentru a putea face accesul în sală înainte ca Loredana şi trupa să înceapă spectacolul.

Va fi un spectacol 100% live, iar preţul final al biletelor include TVA şi taxa paypal /stripe.  Intrarea se va face pe baza de Carte de Identitate cu fotografie, iar biletele trebuie printate sau prezentate pe telefon în format electronic.

Biletul costă 25 lire, la care se adaugă 5 lire taxele, iar până acum s-au vândut în jur de 200 de bilete. Atmosfera înainte şi după concert va fi întreţinută de Dj NIKKY şi MC ARAMĂ.

Loredana pregăteşte un concept special pentru românii din diaspora şi care nu au mai văzut-o recent în show-uri live, un spectacol care va include cele mai mari hituri ale sale. Show-ul va avea şi câţiva invitaţi pe care Loredana – aşa cum ne-a obişnuit – nu-i va anunţă în avans tocmai pentru a-şi surprinde spectatorii. Loredana a fost prima artistă din România care a avut un spectacol la Londra imediat după Revoluţia din 1989. Show-ul de atunci a avut loc la Palladium Hall (sala unde au concertat The Beatles şi Rolling Stones), iar Loredana a cântat alături de The Drifters, Tom Jones şi alte nume celebre, într-un spectacol dedicat României, organizat sub patronajul Alteţei Sale Regale, Principesa Margareta. Dincolo de plăcerea spectacolului mai este un motiv ce o atrage pe diva la Londra. Elena, fiica Loredanei, visează să devină artistă. Şi nu oriunde, ci la Londra, centrul industriei muzicale europene.

„Elena ştie mai bine decât oricine ce vrea, nu bâjbâie. Şi totul e legat de zona muzicală, de Anglia, de o viaţă în lumina reflectoarelor. Sunt fericită că am o faţă care a trecut de pragul majoratului, dar, în acelaşi timp, am o strângere de inima, pentru că îmi dau seama că nu o să mai fie un copil”, spunea Loredana într-un interviu.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]